Şehit Cüneyt Bursa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi


Vizyon: Kendini yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen, en az iki yabancı dil bilen, ülkesine hizmet bilincine sahip, nitelikli nesillerin yetiştiği; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, personel, öğrenci ve veliler arasında işbirliğinin geliştirildiği, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren bir Okul olmaktır.

Misyon: öğrencilerimizin; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, becerikli, özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar kazanmalarını, gelişen teknolojiyi takip edip kullanabilmelerini, işbirliğine ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını, çağın gerektirdiği her türlü bilgiyi, ülkenin menfaatlerini gözeterek öğrenmeyi ve değerlendirmeyi temel ilke olarak kabul etmelerini; ülkenin ve milletin birlik ve beraberliğine önem veren, insan hak ve hürriyetlerine saygılı düşünme yeteneğine sahip fertler olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Başarılar: 2021 Bursa Kulüpler Arası Kickboks Turnuvası İl Birinciliği, Kompozisyon Dalında İlçe Birinciliği. 15 Temmuz Destanı konulu tiyatro eseri yazma yarışmasında Türkiye Birinciliği. 2022 Bursa ili Bayanlar A kategorisi Bilek Güreşi turnuvasında üçüncülük.

Saatler: 09.00-16.00
Isınma: DOĞALGAZ
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce ve Arapça
Servis Bilgisi: Mudanya tüm köylerinden, Osmangazi, Nilüfer ilçelerinin birçok alanına özel servis ulaşımı vardır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Okumuzda puan sınırlaması yoktur.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Akademik, mesleki, sosyal ve kültürel alanda okulumuz başarılıdır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 60
Sportif Etkinlikler: Kapalı spor salonu, masa tenisi salonu, jimnastik salonu, kick boks salonumuz vardır. Voleybol, basketbol, masa tenisi, dart, bilek güreşi takımlarımız bulunmaktadır. İlçe ve ilimizde düzenlenen yarışmalara katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Fizik, kimya, ve biyoloji laboratuvarımız bulunmaktadır. Laboratuvarlarımızda ders müfredatı ile ilgili çalışmalar, deneyler ve etkinlikler yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları: 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı yapılmıştır. Mudanya Müftülüğü ile birlikte eğitim çalışmaları, mesleki uygulama etkinlikleri yapılmaktadır. Nilüfer Gençlik Merkezi ile birlikte sosyal, sportif ve akademik çalışmalar düzenlenmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: e-Twinning çalışmalarında okulumuzda her yıl farklı alanlarda proje faaliyeti yapılmaktadır.
Kontenjan Bilgileri: Kontenjan ve yerleştirme e-okul sistemi üzerinden yapılmaktadır.

Telefon - 0 (224) 5663626

Belgegeçer - (224) 554 8500

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://scbkaihl.meb.k12.tr

Adres - Çağrışan Mah. Eda Sk. No3/1 MUDANYA / BURSA

Öğretmen :25
Öğrenci :154
Derslik :22
Konferans Salonu :2
Spor Salonu :1
Kimya Laboratuvarı :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
Kütüphane :2
Kütüphane Kitap Sayısı :2160
Yemekhane :1
Revir:1
Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Çağrışan Mah. Eda Sk. No:3/2 MUDANYA / BURSA

Adres - Çağrışan Mah. Eda Sk. No3/1 MUDANYA / BURSA

Ulaşım Okulumuza ulaşım, ilçemizden ticari minibüs ve belediye toplu taşıma araçlarıyla, Bursa İl merkezinden Emek Metro istasyonundan, belediye araçları(F3, 1M, 1GM) ve özel minibüslerle sağlanır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Mudanya ilçe merkezine 5 kilometre, il merkezine ise yaklaşık 20 kilometredir.